Usluge koje nudimo

Višedecenijsko iskustvo u projektovanju, izvođenju i elektroinstalacijama koristimo za trenutne i nadolazeće projekte solarnih elektrana. Svakom projektu i samom klijentu pristupamo kao i do sada – profesionalno i predano u cilju uspostavljanja dugogodišnje  saradnje.   

Projektovanje solarnih elektrana

Izlazak na teren, prikupljanje podataka neophodnih za postavljanje solarne elektrane, te izrada idejnog rješenja, glavnog projekta,izrada statičkog eleborata prikupljanje potrebnih dozvola i dokumentacije neophodne za izgradnju za potrebe investitora.

Svakom našem klijentu pristupamo sa posebnom pažnjom, uzimajući u obzir specifičnost svakog klijenta i projekta u cjelini.

happy working solar station photovoltaic panelsscience solar energyengineer working checking maintenance equipment industry solar powerchart section power consumption
workers assemble energy system with solar panel electricity

Izvođenje

Nabavka i instalacija solarnih panela i prateće opreme prema glavnom projektu na krovu ili zemljištu investitora.

Svaki naš projekat zadovoljava potrebe klijenata koristeći posljednje tehnološke trendove, dugogodišnje iskustvo i najkvalitetniju opremu renomiranih proizvođača.

Puštanje u rad

Nakon instalacije, provjere i testnog rada solarna elektrana se pušta u rad,priključuje na elektro energetsku mrežu,  a investitoru se dostavlja sva potrebna dokumentacija izvedenog stanja.

man worker firld by solar panels