Zaštita životne sredine

Kompanija Telemax je odlučila iskoristiti svoje višegodišnje iskustvo i stručni kadar kako bi doprinjela zelenoj tranziciji i umanjenju karbonskog otiska te zaštiti životne sredine. To radimo instalacijom solarnih elektrana na krovove i zemljištu naših klijenata. Na novim projektima smo zadržali dosadašnji sistem rada gdje koristimo najkvalitetnije materijale, komponente renomiranih proizvođača i stručni kadar.

Projektovanje solarnih elektrana

Izlazak na teren, prikupljanje svih potrebnih podataka te izrada idejnog rješenja, glavnog projekta, prikupljanje potrebnih dozvola za investitora.

Instalacija solarnih panela

Nabavka i instalacija solarnih panela i prateće opreme na krovu ili zemljištu investitora definisanih i dogovorenih prema glavnom projektu.

Puštanje u rad solarne elektrane

Nakon instalacije, provjere i testnog rada solarna elektrana se pušta u rad, a investitoru se dostavlja sva potrebna dokumentacija.

Mi smo #1 u našem poslu

O nama

Višedecenijsko iskustvo u projektovanju, izvođenju i elektroinstalacijama koristimo za trenutne i nadolazeće projekte solarnih elektrana. Svakom projektu i samom klijentu pristupamo kao i do sada – profesionalno i predano u cilju uspostavljanja dugogodišnje  saradnje.   

0 +

završenih projekata

Naša referenc lista broji projekte vezane za solarne elektrane. Za sada stojimo iza 20+ uspješno realizovanih projekata.

0 +

zadovoljnih klijenata

Ostvarili smo značajne kontakte sa privatnim sektorom, javnim institucijama i organizacijama sa kojima smo radili na projektima.

solar panel dramatic sunset sky background

Česta pitanja

Ovdje su neka od pitanja koje često dobijamo od naših klijenata.

FAQ

Imate još pitanja? info@telemax.ba

Mi kao kompanija od osnivanja poslujemo sa pravnim licima. Zadržali smo ovo pravilo unutar kompanije, kao i većinu dosadašnjeg načina poslovanja.

Svaki klijent je specifičan za sebe. Ovisno od toga da li klijent posjeduje proizvodni pogon ili zemljište vršimo proračun i instalaciju elektrane na krovu ili zemlji.  

Svaka elektrana je projekat za sebe. Izgradnja iste zavisi od veličine postrojenja i dobijanja potrebnih dozvola.

Koristimo opremu renomiranih i pouzdanih evropskih i svjetskih proizvođača koji dodatno utiču na kvalitet, nesmetan rad i garantni rok same elektrane.